Dag van de ZZP’er. Neem deel aan dit unieke zzp-evenement van 2017!

Victor Mundi organiseert in samenwerking met The Freelancer of the Year Awards, voor het vierde opeenvolgende jaar, op -de eerste zaterdag in April- 1 april 2017 de Dag van de ZZP’er. Er worden meer dan 1.000 bezoekers verwacht en tijdens deze dag zullen de winnaars van de Freelancer of the Year Awards bekend worden gemaakt. In 2016 is de Dag van de ZZP’er gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam. Naast interessante seminars voor freelancers en zzp’ers, was er een zeer druk bezochte netwerkmarkt waar diverse bedrijven en organisaties zich presenteerden aan de bezoekers en de mogelijkheid was om met collega-zzp’ers kennis te maken onder het genot van een hapje en drankje.

Doelgroep: 

De doelgroep is de gehele flexibele arbeidsschil in Nederland: (z)zp’ers, freelancers en interim professionals. Wij zien op onze arbeidsmarkt een afname van vaste arbeidscontracten en een sterke groei van zelfstandigen zonder personeel, zzp’ers. Sinds halverwege de jaren negentig toen het aantal zzp’ers rond de 350.000 lag, zien we een snelle toename; eind 2015 stond de teller op circa 950.000 en de groei van het aantal zzp’ers en freelancers zal doorgaan en inmiddels wordt gesproken over aantallen ruim boven 1 miljoen. Het is daarom van belang om een goede (en persoonlijke-) binding te hebben met deze doelgroep.

Onderstaand een impressie van de Dag van de ZZP’er 2016.

 

Partner middel DvdZZP
Heeft u interesse om direct in contact te komen met deze doelgroep dan kan dat. Wij bieden bedrijven en organisaties de mogelijkheid om een eigen plaats te ‘claimen’ op het netwerkplein. Ook is het mogelijk om -in overleg met de organisatie- een deel van het programma te verzorgen of te sponsoren. Wees er op tijd bij en wordt officieel Partner van de Dag van de ZZP’er en maak maximaal gebruik van de pr-mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op met Victor Mundi en claim uw plek op de Dag van de ZZP’er: 088-35 35 100 of vul onderstaand formulier in en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Uw naam*

Uw organisatie*

Uw telefoonnummer*

Uw e-mailadres*

Wilt u nog iets kwijt? (optioneel)

 

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit