Onze initiatieven

Wij geloven heilig in de flexmarkt. U ook?

Dé informatiebron voor en over (z)zp’ers en freelancers met eigen marktonderzoek via grootste zzp-panel van Nederland.

De Dag van de ZZP’er is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er of freelancer écht bij moet zijn, en waar o.a. de FOTY Awards worden uitgereikt.

Dé dag voor opdrachtgevers en intermediairs met een inspirerend programma en de uitreiking van de Staffing Awards en Client Awards.

Jaarlijkse verkiezing waarbij kwaliteit van intermediairs wordt onderzocht o.b.v. klant- en kandidaattevredenheid.

Jaarlijkse verkiezing waarbij kwaliteit van flexibele inhuur bij organisaties wordt onderzocht o.b.v. (flex)medewerkertevredenheid.

Jaarlijkse verkiezing waarbij kwaliteit van freelancers en (z)zp’ers wordt onderzocht o.b.v. klant- en partnertevredenheid.

 • “Als leverancier van innovatieve recruitmenttechnologie blijft Textkernel graag actief betrokken bij de markt. De Staffing Awards van Victor Mundi is hét moment om best practices van deelnemende partijen te horen, en kennis en ervaringen met elkaar te delen. Bovendien ontvangen deelnemende bedrijven online referenties van kandidaten en klanten via Ratecard. Die transparante feedback is de beste reclame en stelt bedrijven in staat zich continu te verbeteren. Daar wordt uiteindelijk de hele markt beter van. Fantastisch dus dat Victor Mundi dit faciliteert en Textkernel draagt daar graag aan bij.  

  De samenwerking met Victor Mundi ervaren we als zeer prettig en we kijken uit naar een vruchtbaar partnership.”

  Gerard Mulder
  CCO, Textkernel
 • “Sinds maart 2016 is MoneyMonk themapartner van ZZP Barometer op het thema Administratie. MoneyMonk wil haar zakelijke ambities op een hoger niveau brengen met een platform dat perfect aansluit bij haar visie en doelgroep en koos om die reden voor ZZP Barometer. Victor Mundi is voor ons een betrouwbare en professionele partij met veel (markt)kennis. Jeroen en Robbie en hun collega’s weten partnerships goed op waarde te schatten en te bouwen aan een lange termijn samenwerking die een win-win situatie oplevert. Daarnaast voegen zij met hun kennis en netwerk veel waarde toe voor hun partners. De samenwerking is altijd professioneel en buitengewoon plezierig. Wij hopen nog lang als partner verbonden te blijven aan ZZP Barometer.”

  Jasper Horstink
  Directeur, MoneyMonk
 • “Ik heb Victor Mundi leren kennen als een kundig en ter zake gedreven team waarmee je goede afspraken kan maken. De FOTY Awards dit jaar overtroffen mijn verwachtingen en is naar mijn idee uitgegroeid tot hét event voor de Nederlandse zzp’ers en freelancers.”

  Marcel Molenaar (LinkedIn)
  Marcel Molenaar
  Head of Marketing Solutions, LinkedIn Benelux
LinkedIn
Knab
Mini
NS
Centraal Beheer
Aegon