Onze partners

Uw doelgroep(en) binnen de flexmarkt effectief bereiken net als onze partners?

Interviews met onze partners
Ervaringen van onze partners

“Als leverancier van innovatieve recruitmenttechnologie blijft Textkernel graag actief betrokken bij de markt. De Staffing Awards van Victor Mundi is hét moment om best practices van deelnemende partijen te horen, en kennis en ervaringen met elkaar te delen. Bovendien ontvangen deelnemende bedrijven online referenties van kandidaten en klanten via Ratecard. Die transparante feedback is de beste reclame en stelt bedrijven in staat zich continu te verbeteren. Daar wordt uiteindelijk de hele markt beter van. Fantastisch dus dat Victor Mundi dit faciliteert en Textkernel draagt daar graag aan bij.  

De samenwerking met Victor Mundi ervaren we als zeer prettig en we kijken uit naar een vruchtbaar partnership.”

Gerard Mulder
CCO, Textkernel

“Sinds maart 2016 is MoneyMonk themapartner van ZZP Barometer op het thema Administratie. MoneyMonk wil haar zakelijke ambities op een hoger niveau brengen met een platform dat perfect aansluit bij haar visie en doelgroep en koos om die reden voor ZZP Barometer. Victor Mundi is voor ons een betrouwbare en professionele partij met veel (markt)kennis. Jeroen en Robbie en hun collega’s weten partnerships goed op waarde te schatten en te bouwen aan een lange termijn samenwerking die een win-win situatie oplevert. Daarnaast voegen zij met hun kennis en netwerk veel waarde toe voor hun partners. De samenwerking is altijd professioneel en buitengewoon plezierig. Wij hopen nog lang als partner verbonden te blijven aan ZZP Barometer.”

Jasper Horstink
Directeur, MoneyMonk

“Ik heb Victor Mundi leren kennen als een kundig en ter zake gedreven team waarmee je goede afspraken kan maken. De FOTY Awards dit jaar overtroffen mijn verwachtingen en is naar mijn idee uitgegroeid tot hét event voor de Nederlandse zzp’ers en freelancers.”

Marcel Molenaar (LinkedIn)
Marcel Molenaar
Head of Marketing Solutions, LinkedIn Benelux
Wij zijn trots om te werken met
Ziggo Zakelijk
Zelf
Twago
Total
Textkernel
Telfort Zakelijk
Success Resources
Staffing MS
Ratecard
Postillion hotel
Oger
NS-Business Card
Movir
Moneymonk
MINI
Linkedin
LeasePlan
KVK
Knab
IT-Staffing
HNK
Fleetwise
FinaForte
Fastflex
Exact
EasyStaff
de Belastingdienst
Centraal beheer
Carerix
Brandmeesters
B-street
American Express
Aegon